info@zo-jezelf.nl
06-23 77 13 17

NEI

NEI staat voor Neuro Emotionale Integratie. Het is een methode die ik veelvuldig toepas in mijn praktijk. Wat NEI precies is en wat je er mee kunt bereiken leg ik je hieronder graag uit of bekijk de uitleg via onderstaande video's.
NEI is een afkorting die staat voor Neuro Emotionele Integratie.
Neuro: Je lichaam ontvangt zowel interne als externe impulsen op die worden verwerkt in jouw centrale zenuwstelsel
Emotionele: Als je lichaam de emoties die bij deze impulsen horen niet begrijpt ontstaat er een onbalans die voor een emotionele blokkade zorgt. Het woord blokkade zegt het eigenlijk al, de doorstroming in het zenuwstelsel wordt ergens geblokkeerd waardoor er ophopingen van energie en afvalstoffen kunnen ontstaan die dan weer voor klachten kunnen zorgen.

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie

Integratie: Het integratie deel van NEI zorgt ervoor dat de ooit ervaren emotie die niet begrepen werd als nog begrepen wordt door je lichaam waardoor de blokkade opgeheven wordt en de energie en afvalstoffen weer kunnen doorstromen. De energie geeft je lichaam het impuls om zijn zelfgenezend vermogen weer volop te benutten en de afvalstoffen kunnen afgevoerd en uitgescheiden worden. Als gevolg hiervan zullen klachten geleidelijk of snel verdwijnen.
Kort gezegd zorgt NEI ervoor dat onbewuste blokkades bewust worden gemaakt en worden opgeruimd zonder dat je hele processen opnieuw hoeft te beleven.
Hoe gebeurd dit dan? Je kunt op twee manieren werken met NEI.
Manier 1:
Is werken met spierkracht door gebruik te maken van vraagstelling en de 'O-ring spierkracht test' geeft je lichaam ‘onderbewuste’ antwoord op de vragen die gesteld worden en maakt de blokkades zichtbaar ‘bewust’.

Manier 2:
Is met de pendel of de biotensor. Deze hulpmiddelen maken het mogelijk om ook op afstand te testen. Door het aanpassen van de vraagstelling krijg je een net zo zuiver resultaat als met het testen via spierkracht met dat verschil dat je volledig energetisch test.

onbewuste blokkades worden bewust en opgeruimd zonder complete herbeleving

Let wel! Beiden methoden zijn net zo goed en betrouwbaar, het is geheel aan jouw en je coach of therapeut welke manier van testen voor jullie het beste werkt.
Hoewel mijn voorkeur uitgaat naar het fysiek testen en dus het werken met de O-ring spierkracht test lukt dat niet altijd en kan ik ook met de pendel of biotensor testen. Dit is vooral heel handig als een klant niet naar de praktijk kan komen of als kinderen nog te klein zijn om een goede stabiele spierspanning in de vingers op te bouwen of bv bij dieren.
Wil jij eens en voor altijd afrekenen met beperkende overtuigingen, blokkades of lichamelijke ongemakken?
Laten we dan samen onderzoeken welke oorzaak ten grondslag ligt aan jouw klachten. In een veilige omgeving van liefde, rust en vertrouwen daal ik met je af naar je onderbewustzijn en laat ik je zien waar je aan kunt werken zodat je weer kunt gaan leven vanuit jouw unieke zelf.

Je kunt mij bereiken op:
06 - 23 77 13 17

of via e-mail:
info@zo-jezelf.nl

NEEM CONTACT OP
Praktijkadres:
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB Apeldoorn

Postadres:
Tingietersdonk 379
7326 NT Apeldoorn
06 - 23 77 13 17
info@zo-jezelf.nl
HomeWorkshopsBlogs
© Copyright 2022 - Zo Jezelf - Alle Rechten Voorbehouden.

Deze website is gemaakt doorSoftek IT