Bach Bloesems

Soms hebben lichaam en geest een duwtje in de rug nodig om weer vooruit te kunnen. Het is de natuur zelf die ons daarbij een handje kan helpen d.m.v. de bloesems van bomen, planten en stuiken.
Bach Bloesem Remedies is een van de meest verfijnde vormen van natuurgeneeswijzen. Bloesem Remedies werken direct in op de geest en brengen zo je persoonlijkheid in harmonie en balans.
Zoals de naam al zegt zijn de remedies bereidt uit bloesems. Voor deze remedies worden bloesems gebruikt van bomen, planten en struiken die in het wild groeien.

Ziekte is geheel het conflict tussen tussen ons spirituele en sterfelijke zelf

De bloesem remedies zijn niet schadelijk en hebben ook geen verslavende werking. Ze kunnen op ieder moment en door iedere therapeut worden toegepast.
Bloesemremedies zijn ook geen medicijn of of geneesmiddel. Ze werken als een soort katalysator en wijzen je de weg naar onze gezondheid via inzichten in je eigen geest.
Bach Bloesem Remedies zijn gebaseerd op de filosofie van Dr. Edward Bach. De ze filosofie luidt als volgt. Ziekte is 'geheel het gevolg van een conflict tussen ons spirituele en sterfelijke zelf'. Gezondheid en geluk berusten op een staat van harmonie en balans met onze eigen aard en het doen van het werk waarvoor we in de wieg zijn gelegd.
Bach Bloesems  kunnen, als je bovenstaande filosofie onderkent, dus ook prima worden ingezet bij lichamelijke klachten. Ze werken dan niet direct op de klacht zelf maar hebben hier wel indirect invloed op door het harmoniserende karakter ervan.
Wil jij eens en voor altijd afrekenen met beperkende overtuigingen, blokkades of lichamelijke ongemakken?
Laten we dan samen onderzoeken welke oorzaak ten grondslag ligt aan jouw klachten. In een veilige omgeving van liefde, rust en vertrouwen daal ik met je af naar je onderbewustzijn en laat ik je zien waar je aan kunt werken zodat je weer kunt gaan leven vanuit jouw unieke zelf.

Je kunt mij bereiken op :
06 - 23 77 13 17

of via e-mail:
info@zo-jezelf.nl

NEEM CONTACT OP
06 - 23 77 13 17
info@zo-jezelf.nl
Algemene voorwaardenPrivacy beleid
Zo Jezelf is aangesloten bij:
Copyright © 2023 - Zo Jezelf - Alle rechten voorbehouden.