Verdieping

Coachingstraject - 12 weken

  • Met een energetisch diagnostische afstemming werk ik met testfilters die mij inzicht geven over de vlakken in jouw leven waar zich iets heeft afgespeeld dat in jouw leven nu voor ongemak zorgt. Deze testfilters geven ook aan of er iets nodig is voor wat betreft aanvulling in bv supplementen of andere in te zetten methoden.
  • Tegelijk met de afstemming maak ik ook een opmaat gemaakte Bach Bloesem Remedie voor je. Dit is een remedie die specifiek voor jouw is en die ondersteuning biedt voor hoe het nu met jou is. Het is dus een echte moment opname en nu nodig (Denk daarbij aan zo'n duur van 3 weken)
  • De vetzuurbalanstest geeft inzicht in hoe goed jouw lichaam in staat is om de voeding die in jouw eten zit op te nemen en de afvalstoffen die bij het omzettingsproces vrijkomen weer af te geven.
  • Tijdens dit traject heb je de keuze mogelijkheid voor een creatieve sessie waarin we kunnen werken met hartenkaarten of klei. Uiteraard bekijken we het gecreëerde en ga je een verdiepingsslag maken door dat wat je hebt gemaakt te lezen. Hierbij wordt je jezelf bewust van de gevoelens die boven kwamen tijdens het proces van maken als ook wat er met je gebeurd nu je terug kijkt naar wat je hebt gecreëerd. Deze sessie starten we altijd met een geleide meditatie afgestemd op hoe jouw situatie is op het betreffende moment.
  • Tijdens het 1e consult ontvang je een notitieboekje, dit is echt jouw boekje en je kunt het inzetten zoals jij wilt. Ik raad je aan om het te gebruiken om je proces in te beschrijven en de oefeningen die je doet tijdens de sessies erin te zetten zodat je deze thuis altijd weer kunt toepassen.
06 - 23 77 13 17
info@zo-jezelf.nl
Algemene voorwaardenPrivacy beleid
Zo Jezelf is aangesloten bij:
Copyright © 2023 - Zo Jezelf - Alle rechten voorbehouden.