Life style

Coachingstraject - 24 weken

Wat houdt dit coachingstraject in?

Samen bespreken we waar je tegenaan loopt en wat je in je leven veranderd zou willen hebben.

Voordat we elkaar fysiek ontmoeten maak ik een energetisch diagnostische afstemming waarin test filters mij inzicht geven op welke vlakken in jouw leven zich iets heeft afgespeeld wat nu voor ongemak zorgt. Ook geven deze test filters aan of er iets aanvullends nodig is bijvoorbeeld supplementen of andere in te zetten methoden.

Door dit te onderzoeken wordt het helder op welk vlak we aan de gang kunnen gaan om blokkades op te ruimen. Dit doen we door gebruik te maken van de O-ring spiertest. Door je lichaam te laten praten, wordt inzichtelijk gemaakt welke onbewuste blokkades ervoor zorgen dat jij niet de stappen zet die je graag zou willen zetten.

Tijdens de energetisch diagnostische afstemming maak ik voor jou een op maat gemaakte Bach Bloesem Remedie. Deze remedie ondersteunt jou voor een duur van ongeveer 3 weken in de situatie waarin jij je op dit moment bevindt. 

Ook zal ik tijdens het traject de vetzuurbalans test uitvoeren. Deze test geeft inzicht in hoe flexibel jouw celmembramen zijn en hoe goed jouw lichaam in staat is om voeding op te nemen en de afvalstoffen, die bij het omzettingsproces vrijkomen, weer af te kunnen geven.
Hierdoor worden patronen inzichtelijk die je tot nu toe in je leven hebt ervaren en kan je letterlijk een andere koers gaan varen.

AANVULLEND:

  • Komen we tijdens het traject overtuigingen tegen die jou belemmeren? Dan pakken we deze adequaat aan door ze middels affirmaties om te buigen.
  • Je krijgt handvatten mee zodat je de verandering die je hebt ingezet, thuis kunt integreren. Denk hierbij aan meditaties en oefeningen.
  • Alle consulten zijn maatwerk en zodoende zal niet één consult hetzelfde zijn.
  • Als 1e extra ontvang je tijdens en na dit traject live time toegang tot 4 meditaties ter waarde van € 45,00.
  • Als 2e extra ontvang je het online programma 'Jouw Stip op de Horizon': maar liefst 21 dagen ontvang je een mail met daarin oefeningen en opdrachten om inzicht te krijgen en verdieping in je leven toe te passen. Oefeningen die je iedere dag kunt doen of op momenten wanneer je het gevoel hebt dat je wel wat extra ondersteuning kan gebruiken.
  • Tijdens het 1e consult ontvang je een notitieboekje. Dit wordt jouw boekje en kan je gebruiken zoals jij wilt. Het is aan te raden om het boekje te gebruiken om je proces in vast te leggen en de oefeningen te beschrijven die je doet tijdens de sessies, zodat je deze thuis ook kan toepassen.
06 - 23 77 13 17
info@zo-jezelf.nl
Algemene voorwaardenPrivacy beleid
Zo Jezelf is aangesloten bij:
Copyright © 2023 - Zo Jezelf - Alle rechten voorbehouden.