Creatiedag

Een dagje niets doen. Wat er dan ontstaat!!!

Gisteren was ik begonnen met het schrijven van een blog over het 3e deel van mijn reis naar Australië van vorig jaar. Ik wilde graag verder schrijven over wat wij allemaal hebben beleefd en wat dit aan impact heeft gehad op mijn leven en mijn intuïtie.

Tijdens het schrijven werd ik steeds minder tevreden over wat ik allemaal aan hersenspinsels op papier had gezet. Intuïtief wist ik, dit lijkt niet meer op een blog maar op een reisverslag en dat was niet mijn bedoeling. Dat had ik namelijk vorig jaar al gedeeld op mijn persoonlijke facebookpagina.

Voor vandaag heb ik een ‘creatiedag’ op het programma staan.
Creatiedag?, zul je misschien denken. Wat is dat?
Een creatiedag is voor mij een dag waarop ik in een inspirerende omgeving probeer om nieuwe ideeën op te doen voor mijn bedrijf. Op zo’n dag komen altijd weer de mooiste ideeën boven drijven die ik in een later stadium kan uitwerken tot iets bruikbaars.

Hoe ziet zo’n dag er dan uit? Dat is altijd verschillend. Het is vandaag, ondanks het voorspelde noodweer, erg mooi weer en dus ben ik vanmorgen met mijn partner in de auto gestapt voor een etappe in ons wandelparcours rondom het IJsselmeer. Dit keer betrof het een stuk van ca. 12 km door de prachtige natuur van Amsterdam Zeeburg tot Muiden. Met dit wandelen kan ik mijn gedachten lekker de vrije loop laten en brainstormen over nieuwe ideeën.

Van een dag “niets doen” tot iets heel productiefs komen, wat is dat heerlijk relaxed en ontspannen werken. Zo zit ik hier nu in een brasserie in het prachtige plaatsje Muiden op mijn mini laptop te schrijven aan mijn blog van vandaag. Zo lastig als ik het schrijven gisteren ervoer, zo soepel gaat het vandaag en vormt zich zomaar een blog die over totaal iets anders gaat als waar ik in eerste instantie naar toe wilde in mijn verhaal.

Ik realiseer mij hierdoor maar weer eens dat ik het in mijn hoofd wel allemaal fijn kan bedenken maar dat mijn hart mij uiteindelijk in de juiste richting stuurt en het ook nu weer duidelijk wordt hoe belangrijk het is om te luisteren naar mijn intuïtie.

Doordat ik gisteren naar mijn intuïtie heb geluisterd om mijn blog nog niet te plaatsen, vloeit er vandaag iets uit mijn handen dat hoogstwaarschijnlijk veel meer zoden aan de dijk zet.

Het wandelen was geestelijk ontspannend maar lichamelijk inspannend. De ideeën vloeiden rijkelijk en binnen 1 uur zaten we dan ook aan de koffie met een schriftje op tafel om onze gezamenlijke droom vorm te geven. Wat dat gaat worden, daar later meer over maar dat het iets heel moois en groots gaat worden dat staat wel vast. En ook hier hoorde ik weer dat innerlijke stemmetje dat maar blijft roepen, ‘heb vertrouwen’, ‘zet het in de energie en het komt goed’. Dan krijg je precies wat je wilt hebben op voor jou het juiste moment’.

Mijn intuïtie zorgt er voor mij voor dat ik de juiste keuzes maak op de juiste momenten waardoor ik een vrij en gelukkig leven kan leiden.

Wil jij ook zo je leven leiden, dan is mijn workshop “Innerlijk Inzicht” echt iets voor jou. In deze workshop ga ik jou de tools mee geven om ook te gaan leren luisteren naar wat jouw intuïtie jou te vertellen heeft. Dit doen we door te gaan kijken, welke situaties zich in jouw leven herhalen, wat er in jouw leven synchroon loopt, creatief bezig te zijn maar vooral ook door aan het werk te gaan vanuit je hart en met liefde voor jezelf.

Denk jij nu bij jezelf, hier wil ik meer van weten, klik dan hier voor meer informatie.

Commentaar Toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *