De geboorte van Zo Jezelf

De geboorte van Zo Jezelf

Werken leuk?

Zo’n 4 jaar terug zat ik in zak en as met een burn-out thuis. Dit was binnen 10 jaar mijn 2e burn-out. Tijd dus om er eens iets van te leren. Wat ik ervan leerde was dat ik vooral bij mijzelf mocht nagaan waar ik blij van wordt en wat ik leuk vind om te doen.

Eén ding wist ik inmiddels zeker, het werk wat ik al die tijd gedaan had vond ik niet meer leuk. Het kostte me heel erg veel energie waardoor ik continu moe en chagrijnig was. Dit had natuurlijk ook enorm veel effect op mijn leefomgeving en met name mijn kinderen moesten het ontgelden. Dat nooit meer dacht, ik bij mijzelf.

Dus ik ging op zoek naar wat ik wel leuk vind. Dat was helemaal zo gemakkelijk nog niet. Ik vind namelijk bijna alles leuk.
Wat wel de boventoon voerde was dat het iets moest gaan worden waarin ik mijn creativiteit kwijt kon en mensen kon helpen. Want inmiddels was ik toch min of meer ervaringsdeskundige geworden op het gebied van niet lekker in mijn vel zitten, doen wat de omgeving van me verlangt en vooral niet luisteren naar wat mijn lichaam aangeeft en ga zo maar door.

Harde leerschool

Een verleden waarin ik als kind regelmatig niet serieus genomen en gepest werd hielp daarbij niet echt mee. Zo heb ik onder andere niet geleerd om mijn eigen grenzen te bewaken. Daardoor ging ik veel te ver mee in wat anderen wilden.

Door deze harde leerschool werd ik min of meer gedwongen naar mijn eigen aandeel hierin te gaan kijken en ik kan je wel vertellen dat was echt niet aangenaam voor mij.

Eindelijk gevonden waar ik blij van wordt

Eerst ben ik mij gaan oriënteren op wat ik wilde en vervolgens ben ik daarmee aan de slag gegaan. Veel opleidingen en cursussen waren het gevolg. Tot het moment dat iemand tegen mij zij ‘jij wordt Innerlijk kind, NEI coach.’ Dat was het! Ik was onmiddellijk om.

Daarmee kwam natuurlijk de volgende uitdaging. Hoe wil ik mijn bedrijf vormgeven en wat mag de naam en huisstijl worden.
Zo werd na een brainstormsessie hier in huis de naam Zo Jezelf geboren. Nog steeds beleef ik alle dagen zo ontzettend veel plezier aan wat ik heb neer gezet.

Individuele coaching of toch workshops en groeps coaching?

Eerst heb ik mij gericht op persoonlijke coaching en 1 op 1 werk maar gaande weg ontstond er bij mij de behoefte om mijn mooie werk en mijn ervaringen te gaan delen in groepen. Van daaruit heb ik mijn workshop “Innerlijk Inzicht” ontwikkeld. In deze workshop heb ik mijn kennis gebundeld en begeleid ik mensen die om wat voor reden dan ook vast lopen in hun leven en het graag anders zouden willen maar nog niet goed weten hoe dat aan te pakken.

Waarmee mijn groei zeker nog niet op zijn einde was en nog steeds niet is. Door alle inzichten van de afgelopen jaren is de tijd gekomen om mijn prachtige workshop in een nieuw jasje te steken en een nieuwe naam te geven.

Nieuwe naam

Nieuwe inzichten vragen om een nieuwe naam voor mijn prachtige workshop waarmee ik mensen help die stress en burn-out klachten ervaren. Super trots ben ik dan ook op deze mooie ontwikkeling. 

“Stressvrij, Sterk en Daadkrachtig leven” Introductie workshop 

Hoe ik werk

Ben jij iemand die op een kruispunt in jouw leven staat en eigenlijk niet goed weet welke richting je wilt kiezen? Ervaar jij daardoor stress klachten en vermoeidheid? Dan ben ik wellicht de persoon die jou op weg kan helpen naar een stressvrij, sterk en daadkrachtig leven.

Ik kan jou de handvatten geven om weer stressvrij en sterk in jouw leven te gaan staan. Dit doe ik doormiddel van praktische oefeningen zoals meditaties en visualisatie maar ook met creatieve oefeningen zoals het maken van een hartscollage. Natuurlijk krijg je al het materiaal dat je gebruikt ook mee naar huis zodat je thuis de door jouw ingezette weg kunt voortzetten en een blijvend resultaat kunt bereiken.

Lieve groet,
Ditte

Commentaar Toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *