Krachtige keuzes door meditatie

Krachtige keuzes door meditatie

Heb jij wel eens gemediteerd?

Zo gek, soms kan ik tijdens een meditatie echt het geduld niet opbrengen om te blijven zitten. Dan adem ik een paar keer diep in en weer uit en blijf ik ondanks mijn ongeduld toch zitten. Als ik dan mijn ogen open zijn er zomaar 30 minuten verstreken en is al mijn ongeduld als sneeuw voor de zon verdwenen.

Weet je dat meditatie een heel krachtig middel is om heel snel tot jezelf te komen. Het verschaft je inzichten en creëert rust.

Een korte uitleg over meditatie

Meditatie zorgt ervoor dat je lichaam en geest tot rust komen. Het denken wordt als het ware voor korte momenten stil gezet. De tijd lijkt als het ware stil te staan waardoor je diepe ontspanning gaat ervaren. Tijdens deze ontspanning komt er ruimte om de stilte te horen en kunnen er intuïtief waarnemingen ontstaan in de vorm van beelden, geluiden of gevoelens. Natuurlijk kun je ook op een andere manier bepaalde sensaties ervaren.

Diepe trans

Als je echt diep in trans raakt ontstaat zelfs de mogelijkheid dat je het gevoel krijgt dat je lichaam of delen daarvan oplossen. Het is dan net als of grenzen vervagen en opgaan in de energie om je heen. Deze ervaringen zijn niet ongewoon en iedereen die mediteert kan dit overkomen. Je hoeft er dan ook niet van te schrikken als jou dit bij jou gebeurt.

Stressvrij, sterk en daadkrachtig

Om snel in de meditative trans te kunnen komen heb ik diverse meditaties geschreven. Een van deze meditaties is gratis te downloaden vanaf de homepage van deze website. De andere meditaties gebruik ik tijdens mijn workshop “Stressvrij, sterk en daadkrachtig leven”.

Stressvrij door het leven

Nadat ik zelf voor de 2e keer met een burn-out geconfronteerd was ben ik mijzelf gaan verdiepen in hoe ik blijvend uit stressvolle situaties kon gaan blijven. Door dit te doen heb ik ontdekt dat velen om mij heen last hebben van chronische stress en daardoor vermoeidheids- en burn-out klachten ontwikkelen, net als ik zelf ooit deed. Daarom heb ik een super gave workshop gemaakt waarin ik jouw o.a. mee neem in een meditatie om de rust in jezelf te ontdekken.

Je kunt ook mijn e-book “7 inzichten voor een stressvrij, sterk en daadkrachtig leven” downloaden door op de knop hieronder te klikken.

Gratis e-book

“7 inzichten voor een stressvrij, sterk en daadkrachtig leven”

Lees wat jij nog meer kunt doen voor een stressvrij, sterk en daadkrachtig leven.

4 Commentaren

 • Johnc300 Geplaatst 25 februari 2018 18:23

  Hey very nice web site!! Man.. Beautiful.. Wonderful.. I’ll bookmark your web site and take the feeds alsoKI am satisfied to seek out a lot of helpful information here in the publish, we want work out extra techniques in this regard, thank you for sharing fddkegdggffg

  • Ditte Pelser Geplaatst 27 februari 2018 12:05

   Thank you

 • Smithd533 Geplaatst 25 februari 2018 18:23

  Wonderful work! This is the kind of info that are meant to be shared across the internet. Disgrace on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and consult with my website . Thank you eagbeedddcecdead

  • Ditte Pelser Geplaatst 27 februari 2018 12:05

   Thank you

Commentaar Toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *