Verbinden

Verbinden

In verbinding met mijzelf

In verbinding met mijzelf
Vind ik het leven

In verbinding met mijzelf
Blijf ik wie ik ben

In verbinding met mijzelf
kan ik voluit leven

In verbinding met mijzelf
kan ik er zijn

In verbinding met mijzelf
kan ik luisteren

In verbinding met mijzelf
kan ik horen, zien en voelen

In verbinding met mijzelf
ben ik mijzelf, kwetsbaar en open.

In verbinding met mijzelf
besta en leef ik.

Vermoeidheid

Als ik in verbinding met mijzelf ben dan voel ik wanneer het genoeg is geweest, dan ben ik in staat grote hoogtes te bereiken en weet ik precies wanneer ik moet stoppen. Of ik daarnaar wil luisteren is dan vraag 2.

Luister ik niet naar de signalen die ik krijg, dan raak ik de verbinding met mijzelf kwijt en kosten de dingen die ik doe mij ontzettend veel energie. Daar heb ik zelf last van maar de mensen om mij heen ook, want als iets mij veel energie kost raak ik vermoeid en als ik vermoeid raak ben ik sneller geïrriteerd, kan ik minder van mijn omgeving hebben en ervaren zij en ik stress.

Stress zorgt ervoor dat ik niet aan mijn eigenlijke taken toekom en die taken vind ik juist zo ontzettend leuk.

Plezier

Als ik met mijzelf in verbinding ben dan doe ik die dingen die mij vooruit helpen ook al weet ik nu nog niet hoe. Ik doe datgene waar mijn hart ligt en waar ik plezier in heb.

Waar ik plezier in heb is het helpen van mensen met hun onderzoek naar de dingen waar zij blij van worden en hoe ze dit kunnen gaan inzetten om hun eigen groei te bewerkstelligen.

Een gesprek

Afgelopen weekend sprak ik een vriendin en wij raakten al wandelend in gesprek. Ik had gehoord dat zij op een school een workshop mag gaan geven. Ik vroeg haar wat ga je dan precies doen? Zij antwoordde mij, dat weet ik eigenlijk niet, ik doe altijd maar wat en dat werkt. Nu is haar hele leven aaneen geregen van het ‘ik doe maar wat’ en dat werkt. Zij heeft zo ontzettend veel plezier in het leven en toch, toch loopt ze met een gevoel in de rondte dat het haar niet lukt om zichzelf neer te zetten. Al lopende en pratende hadden wij veel plezier en kon zij zomaar ineens de stappen zetten waar ze al zo ontzettend lang tegenaan liep. Meteen begon de energie bij haar te stromen. Dit zijn dingen waar ik zo ontzettend blij van wordt.

Ik doe maar wat of is het intuïtie?

Zo kan ik, als ik in verbinding ben met mijzelf, er zijn voor mijzelf en tegelijkertijd voor ieder ander. Door in verbinding te zijn met mijzelf kan ik oprecht luisteren naar wat jij te vertellen hebt en horen, zien en voelen waar op dat moment jouw behoefte ligt.

Op deze manier kan ik ook jou helpen stappen te zetten op weg naar datgene waar jij in jouw leven behoefte aan hebt. Ik inspireer, daag uit en spiegel, waardoor je inzichten krijgt in waar jouw behoeften liggen en welke stappen je kunt zetten om die behoeften te vervullen. Ik help je om te gaan staan voor dat wat je graag wilt en de weg vrij te maken naar een stressvrij, sterk en daadkrachtig leven. Als je dan ook aan mij vraagt wat ik doe, zou voor mij bijna het zelfde antwoord gelden, ik doe maar wat. Ik begeleid je bij je onderzoek en het doen van oefeningen, ik geef je opdrachten mee die ervoor zorgen dat je inzichten krijgt in wat je wilt en niet meer wilt. Door iedere dag een kleine stap te kunnen zetten, ga je ontdekken dat jij jouw leven kunt gaan inrichten zoals dat voor jou het beste werkt.

Stralend licht in verbinding

Om mijn werk goed te kunnen doen is het voor mij heel belangrijk dat ik verbonden blijf met mijzelf en jou als persoon. Alleen dan kan ik mijn intuïtie goed toepassen en jou het beste van mijzelf geven, waardoor jij het beste uit jezelf kunt gaan halen.

Verbinden met mijzelf en daardoor met de ander op intuïtieve manier in verbinding staan is voor mij de mooiste manier die er is om contact te maken en te onderhouden. Zo breng ik licht in mijn eigen leven en in dat van de ander.

Mijn missie is mijn licht verspreiden zodat het in de wereld ietsje mooier, liefdevoller en vreedzamer kan worden. Zodat we onszelf ietsje veiliger voelen bij ons zelf ongeacht waar wij ons op dat moment bevinden. #stralendlichtinverbinding.

Door alles wat ik in mijn leven ervaren heb en tijden mijn leerprocessen en trainingen heb meegekregen te bundelen is het mij gelukt om een heel mooi en speels e-book te maken getiteld “7 inzichten naar een stressvrij, sterk en daadkrachtig leven”. In dit boek staan de inzichten beschreven die mij op weg hebben geholpen om uit  mijn burn-out te komen en om krachtig en vol verantwoording in mijn eigen leven te gaan staan, ook hebben deze inzichten mij geholpen te leren vertrouwen en de controle los te laten.

Wil je mijn boek lezen dan kun jet het gratis downloaden.

Gratis e-book

“7 inzichten voor een stressvrij, sterk en daadkrachtig leven”

Lees wat jij nog meer kunt doen voor een stressvrij, sterk en daadkrachtig leven.

Commentaar Toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *