Integra

Maakt allergieën en intoleranties zichtbaar

Integra is een methode om te testen welke invloed bepaalde stoffen of voedingsmiddelen hebben op jouw lichaam.
Bepaalde stoffen of voedingsmiddelen kunnen een negatief effect of juist een heel positief effect uitoefenen op jouw lichaam. Bovendien is het zo dat een stof met een positief effect bij de ene persoon juist een negatief effect kan veroorzaken bij een andere persoon.
Belastend of ondersteunend
INTEGRA is een methode waarbij door middel van testfilters (testbuisjes met hulpstoffen) en spierkracht kan worden getest hoe jouw lichaam reageert op bepaalde stoffen of voedingsmiddelen. Met behulp van INTEGRA kan dus worden achterhaald welke stoffen je beter kunt vermijden omdat ze belastend voor je zijn en welke stoffen jouw lichaam juist ondersteunen.
Door gebruikt te maken van de zogenaamde 'O-ring' spiertest, waarbij gemeten wordt of een spier verzwakt of juist sterker wordt onder invloed van een stof of voedingsmiddel, kan een betrouwbaar beeld worden verkregen over de stoffen of voedingsmiddelen die je beter kunt vermijden.
Behandeling van allergieën
Als je eenmaal weet welke stoffen belastend zijn voor je lichaam kun je ze vervolgens gaan weglaten. Door daarnaast ondersteunende middelen in te zetten kun je vervolgens de allergie opruimen.
Overlopend vat
Negatieve belasting van jouw lichaam door bepaalde stoffen werkt eigenlijk als een langzaam overlopend vat. Het overlopen van het vat zorgt daarbij voor de allergische reactie. Door nu de grootste toxische belasting weg te nemen zal het vat leger worden en de allergische reactie verdwijnen. Je bestrijdt dus niet het symptoom van de allergische reactie maar je gaat er voor zorgen dat de stoffen die voor de grootste ophoping zorgen jouw lichaam gaan verlaten. Daardoor pak je de oorzaak van de allergie bij de bron aan.
06 - 23 77 13 17
info@zo-jezelf.nl
Algemene voorwaardenPrivacy beleid
Zo Jezelf is aangesloten bij:
Copyright © 2023 - Zo Jezelf - Alle rechten voorbehouden.