Leading

Leading is een holistische vorm van therapie die zich richt op het verkennen van de innerlijke wereld van een persoon, inclusief emoties, gedachten, overtuigingen en gedragingen. Het is een empathische en ondersteunende benadering waarbij de therapeut een veilige ruimte biedt om bewustzijn en inzicht te vergroten. Leading kan worden toegepast individueel of in groepssessies.

Wat doet het met jou als mens?

Leading kan verschillende effecten hebben op jou als mens. Het kan je helpen om bewust te worden van onbewuste patronen, overtuigingen en gedragingen die van invloed zijn op je welzijn en levenskeuzes. Door bewustwording en inzicht kun je jezelf beter begrijpen en persoonlijke groei en verandering bevorderen. Leading kan je ook helpen om dieper contact te maken met jezelf, je emoties te uiten en te verwerken, en meer in verbinding te staan met je eigen innerlijke wijsheid.

Hoe gaat de therapeut te werk?

Een therapeut die leading toepast, zal met jou in gesprek gaan en je ondersteunen bij het verkennen van je innerlijke wereld. Dit kan onder andere inhouden dat je je emoties en gedachten deelt, en samen met de therapeut reflecteert op je ervaringen en levensvragen. De therapeut zal je begeleiden in het vergroten van je bewustzijn en inzicht in jezelf en je situatie, en je helpen om blokkades en belemmerende patronen te herkennen en te transformeren.

Wat brengt leading jou?

Leading kan je helpen om meer bewustzijn en inzicht te krijgen in jezelf en je leven. Het kan je ondersteunen bij persoonlijke groei, verandering en transformatie. Leading kan je helpen om dieper in contact te komen met jezelf en je emoties te uiten en te verwerken. Daarnaast wordt leading vaak geassocieerd met het verhogen van frequentie en het beïnvloeden van de omgeving met compassie, kleuren en koorden. Dit kan bijdragen aan een positieve energetische verschuiving in jezelf en je omgeving.
In het kort is leading een holistische vorm van therapie die zich richt op het verkennen van de innerlijke wereld van een persoon, met als doel bewustwording, inzicht, persoonlijke groei en transformatie te bevorderen. Een therapeut die leading toepast, zal je ondersteunen bij het vergroten van je bewustzijn en inzicht, en kan je helpen om meer in verbinding te staan met jezelf en je omgeving op een frequentie verhogende manier.
Wil jij eens en voor altijd afrekenen met beperkende overtuigingen, blokkades of lichamelijke ongemakken?
Laten we dan samen onderzoeken welke oorzaak ten grondslag ligt aan jouw klachten. In een veilige omgeving van liefde, rust en vertrouwen daal ik met je af naar je onderbewustzijn en laat ik je zien waar je aan kunt werken zodat je weer kunt gaan leven vanuit jouw unieke zelf.

Je kunt mij bereiken op:
06 - 23 77 13 17

of via e-mail:
info@zo-jezelf.nl

NEEM CONTACT OP
06 - 23 77 13 17
info@zo-jezelf.nl
Algemene voorwaardenPrivacy beleid
Zo Jezelf is aangesloten bij:
Copyright © 2023 - Zo Jezelf - Alle rechten voorbehouden.