MIR-Methode©

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode ontwikkeld door Mireille Mettes. ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. 'MIR' is Russisch voor ‘Vrede’. Mireille wenst iedereen vrede in het hoofd, in het hart en in het leven.
DE MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. Het zorgt ervoor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.
Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Wat je daarbij nodig hebt is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden.

9 simpele stappen, 2 x 2 minuten/dag

De 9 stappen van de MIR-Methode zijn:
Stap 1. Zuurgraad optimaliseren.
Stap 2. Detox alle toxische belasting.
Stap 3a. Vader loskoppelen.
Stap 3b. Moeder loskoppelen.
Stap 4. Meridianen zuiveren.
Stap 5. Alle tekorten aanvullen.
Stap 6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen.
Stap 7. Basisbehoeften aanvullen.
Stap 8. Chakra’s en aura optimaliseren.
Stap 9. Missie verduidelijken.
Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in ‘gelooft’. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon.”

Het is niet nodig dat je hier in ‘gelooft’

Bij het toepassen van de MIR-Methode bestaat verschil tussen de MIR-Methode begeleider en de MIR-Methode coach.

De MIR-Methode begeleider kan door middel van spiertesten een voor jouw op maat gemaakte MIR maken. Een MIR-Methode coach gaat samen met jou op zoek naar antwoorden. Op deze manier komt er een beweging op gang die je helpt om balans in je leven terug te vinden. Omdat jij zelf jouw antwoorden vindt kun je ook zelf gaan bepalen welke stap jij kunt toevoegen aan jouw MIR. Goede begeleiding van de coach is hierbij essentieel.
De MIR-Methode is nooit ter vervanging van medische of psychische hulp. Blijf daarom je gezond verstand gebruiken en houdt contact met je arts of specialist. Blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts of specialist dat nodig vindt.
Naar website Mir-Methode
Wil jij eens en voor altijd afrekenen met beperkende overtuigingen, blokkades of lichamelijke ongemakken?
Laten we dan samen onderzoeken welke oorzaak ten grondslag ligt aan jouw klachten. In een veilige omgeving van liefde, rust en vertrouwen daal ik met je af naar je onderbewustzijn en laat ik je zien waar je aan kunt werken zodat je weer kunt gaan leven vanuit jouw unieke zelf.

Je kunt mij bereiken op:
06 - 23 77 13 17

of via e-mail:
info@zo-jezelf.nl

NEEM CONTACT OP
06 - 23 77 13 17
info@zo-jezelf.nl
Algemene voorwaardenPrivacy beleid
Zo Jezelf is aangesloten bij:
Copyright © 2023 - Zo Jezelf - Alle rechten voorbehouden.