Nei

Maak een onbewust trauma bewust

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een methode die ik veelvuldig toepas in mijn praktijk. Wat NEI precies is en wat je ermee kunt bereiken, leg ik je hieronder graag uit. Of bekijk de uitleg in de video's.
Neuro: Je lichaam ontvangt zowel interne als externe impulsen op die worden verwerkt in jouw centrale zenuwstelsel.
Emotionele: Als je lichaam de emoties die bij deze impulsen horen niet begrijpt ontstaat er een onbalans die voor een emotionele blokkade zorgt. Het woord blokkade zegt het eigenlijk al, de doorstroming in het zenuwstelsel wordt ergens geblokkeerd waardoor er ophopingen van energie en afvalstoffen kunnen ontstaan die dan weer voor klachten kunnen zorgen.
Integratie: Het integratie deel van NEI zorgt ervoor dat de ooit ervaren emotie die niet begrepen werd als nog begrepen wordt door je lichaam waardoor de blokkade opgeheven wordt en de energie en afvalstoffen weer kunnen doorstromen. De energie geeft je lichaam het impuls om zijn zelf-genezend vermogen weer volop te benutten en de afvalstoffen kunnen afgevoerd en uitgescheiden worden. Als gevolg hiervan zullen klachten geleidelijk of snel verdwijnen.
Kort gezegd zorgt NEI ervoor dat onbewuste blokkades bewust worden gemaakt en worden opgeruimd zonder dat je hele processen opnieuw hoeft te beleven.
onbewuste blokkades worden bewust en opgeruimd zonder complete herbeleving
Hoe gebeurd dit dan?
Je kunt op twee manieren werken met NEI.
Manier 1:
Is werken met spierkracht door gebruik te maken van vraagstelling en de 'O-ring spierkracht test' geeft je lichaam ‘onderbewuste’ antwoord op de vragen die gesteld worden en maakt de blokkades zichtbaar ‘bewust’.

Manier 2:
Is met de pendel of de biotensor. Deze hulpmiddelen maken het mogelijk om ook op afstand te testen. Door het aanpassen van de vraagstelling krijg je een net zo zuiver resultaat als met het testen via spierkracht met dat verschil dat je volledig energetisch test.
Let wel! Beiden methoden zijn net zo goed en betrouwbaar, het is geheel aan jouw en je coach of therapeut welke manier van testen voor jullie het beste werkt.
Hoewel mijn voorkeur uitgaat naar het fysiek testen en dus het werken met de O-ring spierkracht test lukt dat niet altijd en kan ik ook met de pendel of biotensor testen. Dit is vooral heel handig als een klant niet naar de praktijk kan komen of als kinderen nog te klein zijn om een goede stabiele spierspanning in de vingers op te bouwen of bv bij dieren.
06 - 23 77 13 17
info@zo-jezelf.nl
Algemene voorwaardenPrivacy beleid
Zo Jezelf is aangesloten bij:
Copyright © 2023 - Zo Jezelf - Alle rechten voorbehouden.