- Ditte -

Leef vanuit jouw unieke zelf

Leven vanuit je uniek zelf is leven zoals dat voor jou bedoeld is. Leven naar je hart en dat doen waar jij blij van wordt en energie van krijgt. 

Dat is waar ik voor sta en waar we bij mij in de praktijk naar toe werken. 
Als ervaringsdeskundige weet ik wat de gevolgen kunnen zijn van het negeren van de signalen van je lichaam. Terwijl ik vooral voldeed aan wat ik dacht dat mijn omgeving van mij verwachtte, negeerde ik de signalen van mijn lichaam volledig. Gevolg, ik was niet meer in staat om mijn energie aan te vullen en de dagelijkse dingen vol te houden.

Door mijzelf bewust te worden van mijn vroegkinderlijk trauma leerde ik om mijn innerlijke kind te omarmen en lief te hebben. Het opruimen van het trauma zorgde ervoor dat ik weer sterk en daadkrachtig in mijn eigen leven ben gaan staan.

Ik voldeed vooral aan wat de omgeving in mijn beleving van mij verwachtte

Voor mij geldt het principe dat er altijd een oplossing is maar dat deze alleen nog gevonden mag worden, soms buiten de gebaande paden. Vol overgave en liefde gebruik ik mijn levenservaring en kennis om met het emotioneel-, energetisch- en fysieke lichaam te werken. Hiermee geef ik de onschatbare ervaring van leven vanuit jouw unieke zelf door zodat ook jij de beste versie van jezelf kunt worden.
06 - 23 77 13 17
info@zo-jezelf.nl
Algemene voorwaardenPrivacy beleid
Zo Jezelf is aangesloten bij:
Copyright © 2023 - Zo Jezelf - Alle rechten voorbehouden.