info@zo-jezelf.nl
06-23 77 13 17
Leef vanuit jouw unieke zelf

Ik ben Ditte Pelser en in 2015 ben ik gestart met mijn praktijk Zo Jezelf. Graag vertel ik je hier waarom ik het zo belangrijk vind dat jij goed in je vel zit en leeft vanuit jouw unieke zelf.
Nog geen 10 jaar geleden stond ik als volgt in het leven. Al langer dan ik aan mijzelf wilde toegeven stapte ik steeds vaker doodmoe mijn bed uit. Ik deed  de dingen die ik moest doen maar eigenlijk liep ik voortdurend op mijn tandvlees. Ondertussen was ik steeds vaker gefrustreerd en boos op mijzelf en reageerde ik geïrriteerd naar anderen.
Mensen om me heen vonden mij sterk, zelfverzekerd en daadkrachtig maar zij hadden niet in de gaten hoeveel behoefte ik eigenlijk had aan rust en aan de bevestiging van anderen dat ik het 'goed' deed. Ik durfde mijn kwetsbaarheid niet aan anderen te tonen.

Ik probeerde te voldoen aan wat ik dacht dat mijn omgeving van mij verwachtte

Dit was ik, op weg naar mijn tweede burn-out. Terwijl ik probeerde te voldoen aan wat ik dacht dat mijn omgeving van mij verwachtte, negeerde ik de signalen van mijn lichaam volledig en ik was niet meer in staat om mijn energie aan te vullen en de dagelijkse dingen vol te houden.
Achteraf is het zo logisch dat dit gedrag en de bijbehorende overtuigingen de uitputting nabij bracht. Maar er is licht aan het einde van de tunnel, zelfs al heb je al een heel batteljon aan artsen geraadpleegd. Dit is wat ik jou mee wil geven.

Ik word blij als iemand weer vol nieuwe energie een hoop voor de toekomst naar huis gaat

In mijn ideale wereld zijn we allemaal dicht bij onszelf en doen we wat ons hart ons ingeeft. Zijn er diepgaande, open en eerlijke gesprekken, vanuit gelijkwaardigheid. Is er ruimte voor het tonen van emoties en voor het onderzoeken van de onderliggende laag. En is er iemand voor jou om je te helpen ZO JEZELF te zijn, dat je van daaruit kunt leven in liefde en verbinding met jezelf en je omgeving.
Met der jaren heb ik zoveel geleerd om zachter te zijn voor mijzelf en te doen wat goed is voor mij. Die tools wil ik heel graag doorgeven aan jou. Gewoon, omdat het mij blij maakt om jou weer vol nieuwe energie en hoop voor de toekomst naar huis te zien gaan.

Voor mij is het heel belangrijk dat ik me overal veilig voel

Deze wereld heb ik gecreëerd in Apeldoorn, omdat ik weet hoe noodzakelijk het is om een (dreigende) burn-out te boven te komen.
En omdat de wereld het nodig heeft dat jij jouw kwaliteiten kunt inzetten vanuit rust en ontspanning. Mijn missie is namelijk om Nederland het liefdevolste, vredigste en veiligste land van de wereld te maken.
En misschien vind je het leuk om te weten dat ...
- Vijftien minuten trampolinespringen een onderdeel van mijn dagelijkse ochtendroutine is.

- Ik me kan ergeren aan mensen, die klagen over dat de wereld moet veranderen en daarin vervolgens zelf geen verantwoordelijkheid nemen.

- Ik een manier gevonden heb om mijzelf financieel vrij te maken.

- Je mij voor niets anders dan een noodgeval uit mijn slaap mag halen.

- Ik enorm houd van diepgaande gesprekken voeren over het leven.

Weet dat je hartstikke welkom bent in Apeldoorn!
Wil jij eens en voor altijd afrekenen met beperkende overtuigingen, blokkades of lichamelijke ongemakken?
Laten we dan samen onderzoeken welke oorzaak ten grondslag ligt aan jouw klachten. In een veilige omgeving van liefde, rust en vertrouwen daal ik met je af naar je onderbewustzijn en laat ik je zien waar je aan kunt werken zodat je weer kunt gaan leven vanuit jouw unieke zelf.

Je kunt mij bereiken op
06 - 23 77 13 17

of via e-mail:
info@zo-jezelf.nl

NEEM CONTACT OP
Praktijkadres:
Prins Willem-Alexanderlaan 1429
7312 GB Apeldoorn

Postadres:
Tingietersdonk 379
7326 NT Apeldoorn
06 - 23 77 13 17
info@zo-jezelf.nl
HomeWorkshopsBlogs
© Copyright 2022 - Zo Jezelf - Alle Rechten Voorbehouden.

Deze website is gemaakt doorSoftek IT