Reiki

Diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning en balans

Reiki kent zijn oorsprong in Japan. De term reiki bestaat uit de twee Japanse karakters (kanji), te weten 霊 rei ('geest' of 'ziel') en 気 ki ('energie' of 'levenskracht'). Letterlijk betekent Reiki Levensenergie.
Reiki is een techniek die werkt op energetisch niveau met handoplegging. Door in de energie te behandelen is Reiki een hele zachte en aangename vorm van behandelen. Met deze handoplegging kun je blokkades opsporen en behandelen. Dit zorgt ervoor dat de levensenergie beter door je lichaam kan stromen.
Wat doet Reiki met je?
Iedereen ervaart een Reikibehandeling op een andere manier maar tijdens het behandelen zul je als cliënt in de meeste gevallen een diepe en vredige ontspanning ervaren in je lichaam en zal je denken tot rust komen.

Een behandeling wordt in principe in stilte uitgevoerd. Als je iets onprettigs ervaart dan mag je dat natuurlijk gewoon aangeven.

Over het algemeen kom je dus ontspannen en uitgerust uit een Reikibehandeling vandaan.
De behandeling
Voor aanvang van een behandeling bespreken we jouw hulpvraag en de intentie die je wilt neerzetten, zodat ik daar tijdens de behandeling rekening mee kan houden. Tijdens een behandeling zelf, lig je (gekleed) op een massagetafel of zit je desgewenst op een stoel. Door met mijn handen zachtjes jouw lichaam aan te raken stuur ik je energie.

Je komt hierdoor in een diepe ontspanning waardoor blokkades kunnen worden opgeruimd. Ook is het mogelijk dat je waardevolle inzichten krijgt over dingen die in jouw leven spelen.

Na de behandeling bespreken we jouw ervaring en zal ik mijn inzichten met jou delen.
Lange doorwerking
Een Reiki behandeling kan nog zo’n 10 dagen tot wel 3 weken doorwerken
Ook behandeling op afstand mogelijk
Omdat de Reikitechniek een energetische techniek is, is het ook mogelijk om een behandeling op afstand te geven. Voor een afstandsbehandeling maak je ook een afspraak.

Voor aanvang van de behandeling hebben we eerst ca. 15 minuten contact via beeldbellen om de werkwijze en jouw hulpvraag door te spreken. Vervolgens zoek je een rustige plek waar je jezelf op je gemak voelt en niet gestoord kunt worden. Je gaat ontspannen zitten of liggen en de behandeling begint.

Als de behandeling voorbij is leggen we opnieuw contact via beeldbellen om jouw ervaringen en mijn inzichten te bespreken. Ook dit zal ca. 15 minuten duren.
Nazorg
Er wordt tijdens een behandeling veel in gang gezet in het lichaam en je lichaam heeft tijd nodig om daar weer aan te wennen. Iedereen reageert daar anders op. Het is daarom belangrijk om in de dagen na een Reikibehandeling veel water te drinken, zeker wel 8 tot 10 glazen per dag. Hierdoor kunnen vrijgekomen afvalstoffen goed worden afgevoerd en krijgt je lichaam de kans zich te reinigen.

Houdt er rekening mee dat je na een Reikibehandeling anders kunt reageren op situaties dan dat je deed voor de behandeling.

06 - 23 77 13 17
info@zo-jezelf.nl
Algemene voorwaardenPrivacy beleid
Zo Jezelf is aangesloten bij:
Copyright © 2023 - Zo Jezelf - Alle rechten voorbehouden.