Voedingslijst

Een voedingslijst is een richtlijn voor jouw booschappen, hij laat je zien wat specifiek voor jouw lichaam goed is en wat juist niet. Waardoor je op een makkelijke manier in staat bent de beste keuzes voor jezelf te maken.

Zoveel als je wilt of juist liever niet

Gezonde voeding vormt de basis voor een energiek en evenwichtig leven. Werken via een voedingslijst is gericht op het bieden van een richtlijn die specifiek is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Groen geeft weer dat je er zoveel van kunt nemen als je wilt, terwijl rood aangeeft dat het voor jouw lichaam op dit moment een no go is.

Hoe het werkt

Allereerst hou je twee weken lang een zeer gedetailleerd eetdagboek bij. Op basis hiervan maken we een eerste selectie van voedingsmiddelen die je beter weg kunt laten. Stapje voor stapje ga je opweg naar een andere leefstijl. Aan de hand van jou eetdagboek stel ik een voedingslijst samen welke richting geeft voor je boodschappen en maaltijdkeuzes. De lijst fungeert daarbij als een leidraad. Het is geen bindend advies maar het biedt jou een waardevol kader om een gezonde leefstijl te ontwikkelen.

Meten is weten

Je wilt als je je voedingsgewoonten aanpast natuurlijk ook graag weten of de voeding wel op celniveau zijn werk kan doen. Daarom maken we gebruik van een zelftest die jou inzicht geeft in de balans van jouw essentiële vetzuren. Na testafname en het ontvangen van de testanalyse bespreken we samen de resultaten, zodat jij dieper inzicht krijgt in jouw individuele behoeften ook leg ik je uit hoe je een eventuele disbalans kunt aanpakken.

Combineren

Wil je nog een stap verder in maken in jouw leefstijl en ook nog weten of je bepaalde combinaties van voedsel kunt verdragen? Dan is er de mogelijkheid om dit op aanvraag te laten testen middels spiertesten. Deze optionele aanpak maakt het voor jou nog makkelijker om lekkere maaltijden op tafel te zetten.

Een gepersonaliseerde voedingslijst gaat verder dan alleen vertellen wat je zou moeten eten. Het is een holistische benadering die jou in staat stelt bewuste keuzes te maken die aansluiten bij jouw unieke behoeften
Wil jij eens en voor altijd afrekenen met beperkende buikpijn, vermoeidheid en 'vage' langdurige klachten?
Laten we dan samen onderzoeken welke oorzaak ten grondslag ligt aan jouw klachten. In een veilige omgeving van liefde, rust en vertrouwen kijk ik samen met jou naar je voedingpatroon en meten we jouw vetzuurbalans zodat jij weet wat je kunt veranderen om weer vol energie te gaan leven vanuit jouw unieke zelf.

Je kunt mij bereiken op:
06 - 23 77 13 17

of via e-mail:
info@zo-jezelf.nl

NEEM CONTACT OP
06 - 23 77 13 17
info@zo-jezelf.nl
Algemene voorwaardenPrivacy beleid
Zo Jezelf is aangesloten bij:
Copyright © 2023 - Zo Jezelf - Alle rechten voorbehouden.