Volg jij je intuïtie?

Auteur: Ditte Pelser, gepubliceerd op 11 juni 2021
Leestijd ca. 3 minuten
Recreëren om te creëren
Vandaag staat er een ‘creatiedag’ op het programma. Een creatiedag is voor mij een dag waarop ik in een inspirerende omgeving ben. In een inspirerende omgeving doe ik nieuwe ideeën op. In een later stadium kan ik deze ideeën uitwerken tot iets bruikbaars.
Niks moet, alles mag
Dat is altijd verschillend. Vandaag is het, ondanks het voorspelde noodweer, erg mooi. Samen met mijn partner, ben ik vanmorgen in de auto gestapt, onderweg naar ons wandelparcours rondom het IJsselmeer. Dit keer betrof het een stuk van ca. 12 km door de prachtige natuur van Amsterdam Zeeburg tot Muiden.

Door te wandelen kan ik mijn gedachten lekker de vrije loop laten en brainstormen over nieuwe ideeën.
Van ‘niets’ naar ‘iets’
Gisteren ‘moest’ ik van mezelf een blog schrijven. Er kwam toen niks op papier. We belanden, na onze wandeling, in een brasserie in het prachtige plaatsje Muiden. Op mijn mini laptop schrijf ik mijn blog van vandaag. Zo lastig als ik het schrijven gisteren ervoer, zo soepel gaat het vandaag. Er vormt zich zomaar een blog.
Hard of hart werken
Ik realiseer me, dat ik het in mijn hoofd allemaal fijn kan bedenken, maar dat mijn hart me uiteindelijk in de juiste richting stuurt. Ook nu wordt weer duidelijk hoe belangrijk het is om te luisteren naar mijn intuïtie.

Doordat ik gisteren naar mijn intuïtie heb geluisterd en gestopt ben met schrijven, vloeit het vandaag zo uit mijn handen.
Van ontspanning naar inspiratie
Het wandelen was geestelijk ontspannend, lichamelijk inspannend. De ideeën vloeiden rijkelijk. Na het schrijven van de blog, zaten we nog aan de koffie met een schriftje op tafel. Samen gaan we onze gezamenlijke droom vormgeven. Ik hoor mijn innerlijke stem, die blijft roepen: ‘heb vertrouwen’, ‘zet het in de energie en het komt goed’. ‘Je krijgt precies wat je wilt hebben, op voor jou het juiste moment’.
Volg je intuïtie
Mijn intuïtie zorgt er voor mij voor dat ik de juiste keuzes maak op de juiste momenten waardoor ik een vrij en gelukkig leven kan leiden.

Wil jij ook zo je leven leiden, dan is mijn online programma ‘Jouw Stip op de Horizon’ een super laag drempelige manier om een kijkje in jouw binnenste te nemen en zo te ontdekken wat jouw intuïtie heeft te vertellen. In dit online programma geef ik je tools mee om te leren luisteren naar wat jouw intuïtie je heeft te vertellen.  

Denk jij bij jezelf, hier wil ik meer van weten, stuur dan een mail naar info@zo-jezelf.nl en ik neem contact met je op. Natuurlijk kun je ook een Whats-app sturen via 0623771317
Lieve groetjes,
Ditte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

06 - 23 77 13 17
info@zo-jezelf.nl
Algemene voorwaardenPrivacy beleid
Zo Jezelf is aangesloten bij:
Copyright © 2023 - Zo Jezelf - Alle rechten voorbehouden.