Van beperkingen en blokkades naar vertrouwen en mogelijkheden

Reken af met beperkende overtuigingen, blokkades of lichamelijke ongemakken

Belemmerende overtuigingen of gedrag draag je vaak al je hele leven met je mee en hebben je gemaakt tot wie je nu bent. Meestal zijn ze diep geworteld in je onderbewuste. Verandering daarin vraagt om een gedegen aanpak.
Laten we samen onderzoeken welke oorzaak ten grondslag ligt aan jouw klachten.
In een veilige omgeving van liefde, rust en vertrouwen daal ik met je af naar je onderbewustzijn en laat ik je zien waar je aan kunt werken zodat je weer kunt gaan leven vanuit jouw unieke zelf.

Kijk hieronder voor de mogelijkheden.
Een behandeling is gericht op intensieve verdieping van een bepaalt onderwerp. Lange praatsessies zijn hierbij niet nodig omdat de sessie erop gericht is in een korte tijd snel tot de kern van een probleem te komen. Alle sessies duren ongeveer 1,5 tot 2 uur.
Klik op de foto voor meer informatie over de behandelingen.


Tijdens een coachingstraject laat ik je ervaren en voelen wie jij in essentie bent en hoe het is om het innerlijke kind in jou liefdevol te koesteren en te omarmen. Hiermee leer je weer sterk en daadkrachtig in je eigen leven te gaan staan. Ook zul je meer energie gaan ervaren, weet je beter wat goed is voor jou en handel je daar naar. Het gevolg is dat je helderder en beter je grenzen kunt aangeven, waardoor je zichtbaarder bent voor jezelf en je omgeving en daardoor ben je minder beïnvloedbaar voor wat een ander van je vindt.
Is dit waar jij naar verlangt en durf je het aan om in jouw innerlijke spiegel te kijken? Dan nodig ik je uit om samen op reis te gaan.
06 - 23 77 13 17
info@zo-jezelf.nl
Algemene voorwaardenPrivacy beleid
Zo Jezelf is aangesloten bij:
Copyright © 2023 - Zo Jezelf - Alle rechten voorbehouden.